گیتار من!

تئوری موسیقی(1):نت ها و اسمشون!

سلام! 

اول از همه بگم تئوری موسیقی چیه.تئوری موسیقی مبحثیه که تو اون درباره تمامی اصطلاحات موسیقایی صحبت میشه و هر کسی که خودش رو موسیقیدان حساب میکنه باید حداقل یکم با تئوری موسیقی آشنا باشه. 

موسیقی:بیان احساسات و عواطف درونی به وسیله صدا ها. 

نت:نشانه ای که به وسیله اون صداهای موسیقایی نوشته و خوانده می شن. 

نت ها در واقع حروف الفبای موسیقی هستند. 

مثلا الفبای زبان فارسی 32 تا هستن!الف-ب-پ-ت-... . 

الفبای موسیقی هم 7 تا هستن؛یعنی همه آهنگ ها و نواهای موسیقی که می شنوید از این هفت حرف الفبای موسیقیه! 

اسم هاشون:  دو (C)     ر (D)     می (E)      فا (F)     سل (G)     لا (A)     سی (B) 

اونایی که تو پرانتز نوشتم اسم نت ها به لاتین هست.حتما اسمشون به لاتین و فارسی رو بدونید.خصوصا اگه گیتار پاپ هستید.(چرا؟چون برای خوندن اسم آکورد هایی که زیر متن شعر ها می نویسن و میخواید اونها رو بخونید  باید این ها رو بلد باشید). 

مقدمه چینی کنم برای اصطلاح بعدی!!: 

بی شک همتون دفتر خط دار رو دیدید!همونی که اول ابتدایی توش حرف هایی که بهمون سرمشق میدادن رو می نوشتیم و تو دبیرستان و دانشگاه قرار توش مسئله و جزوه های استاد رو بنویسیم!در واقع ما حروف فارسی رو روی خط های زمینه اون دفتر ها می نویسیم!پس نت های موسیقی  رو کجا بنویسیم؟؟؟؟ 

نگران نباشید.برای این کار یه مبحث تو تئوری هست که بهش میگیم خطوط حامل!یا حامل. 

حامل در واقع 5 خط موازیه.از اون برای نوشتن یک جمله موسیقایی یه بهتر بگم یه قطعه موسیقی یا ملودی استفاده می کنیم. 

ببینید: 

این خطوط معمولا از پایین به بالا شمرده میشن.خیلی از آماتور ها مثه بنده اینها رو با سیم های گیتار اشتباه میگیرن و فکر میکنن اینها نماد سیم های گیتار هستن.بعد میریم تو بحر تفکر که گیتار 6 تا سیم داره پس چرا اینا 5 تان؟؟!؟  

پس اینها سیم های گیتار نیستن!!!خطوط پس زمینه دفتر موسیقی هستن! 

تصویر زیر یه برگ انشاست.البته به زبان موسیقی!نت خونی رو که یاد گرفتم بهتون یاد میدم بعد میتونید با هر سازی این انشا رو بخونید!! 

در اینده تئوری های بیشتری رو براتون می نویسم! 

موفق باشید.